Menü
Kosár

Ötletek és tanácsok RSS Feed

19 ápr. Termékek elszállítása a telephelyünkről
0 8234
Szeretnénk megkérni, hogy a termék elszállítása előtt győződj meg arról, hogy az adott termék biztonságosan szállítható-e a gépjárműveddel. A termék átvételekor kollégáink a műhely bejáratánál előkészítik neked az elszállítandó terméket, hogy megtudd..
19 ápr. 12.00 - 13.00 között az ebédidőnket töltjük, kérjük ennek figyelembevételével érkezz.
Turóczi Ákos 0 8009
Kisvállalkozás vagyunk, így az ebédidőben (12:00 – 13:00) nem tudunk helyettest biztosítani a kiszolgálásra, ezért ebben a fél-egy órában a kiszolgálás szünetel. Ekkor az irodában és a műhelyben dolgozó kollégák is étkeznek, így nem tudnak téged kisz..
18 ápr. Hogyan kell szállítani az üveget?
Turóczi Ákos 0 13227
Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumil..
13 ápr. PRÉMIUM minőségű FémDekor csiszolás!
0 8588
Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg! Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függ..
04 nov. Minőségi nem látszó hegesztések
Turóczi Ákos 0 8841
  A képen látott konzol alsó fele szigetelésbe fog bekerülni, tehát semmilyen módon nem lesz látható. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis miért figyelünk arra oda, hogy a hegesztés formailag tökéletes legyen. A válasz: Egy hegesztő nem fog azér..
26 okt. Hogyan tud az ügyintézés a leghatékonyabb lenni?
Turóczi Ákos 0 7862
Arra kérünk, amennyiben van rá mód, emailben küldj nekünk képet és legalább egy kézi skiccet méretekkel az elképzeléseidről, hogy kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre lehessenek. A folyamatot lényegesen felgyorsítja, ha megkapjuk a korább..
26 okt. Sérült üveglapok garanciális ügyintézése
0 7842
  Nagyon ritkán ugyan, de előfordul, hogy az üveglapok a rakodás következtében sérülnek. Megkérünk, hogy az üveglapok szállítása előtt ellenőrizd azok épségét! Rendkívül fontos, hogy az üveglapok átvételekor jelezd felénk, ha sérülést tapasztalsz..
22 okt. Megcímkézve és becsomagolva ahogy azt kell
0 9043
Hogyan óvjuk meg a termékeidet? Az általunk átadott termékeket minden esetben csomagolva adjuk át, még akkor is, ha azt külön nem jelezted felénk. A rozsdamentes anyagokat, mint a képen látott terelőkorlátot is, a gyártást és felülettisztítást követ..
19 okt. Thermdrill technológia a nagy teherbírású rögzítéshez
0 8406
Szükség esetén thermdrill technológiát használunk a menetek kiképzéséhez azért, hogy a csavarkötések a lehető legerősebbek, legbiztosabbak legyenek. Hagyományos technológia Hagyományos módon, amikor egy menetet kell képezni egy anyagba, akkor az ..
19 szept. Tartó hegesztések esztétikus varrattal
Turóczi Ákos 0 8430
Egy hegesztés lehet erős és egyben csodaszép is. Vannak helyzetek, amikor olyan hegesztéssel kell ellátni az anyagot, ami nem csak szép, hanem erősen is tart. Ilyen esetben kell a hegesztőnek tényleg képzettnek lennie, mivel nem csak egy anyagában el..
19 szept. Hegesztés szinte láthatatlan varrattal
Turóczi Ákos 0 8892
Amikor két anyag úgy találkozik, hogy lényeges tartószerepet nem tölt be, akkor lehetőség van hozaganyag nélkül, vagy csak minimális hozaganyag hozzáadásával összehegeszteni a két felületet. Ezt az eljárást akkor alkalmazzuk, amikor a hegesztésnek cs..
19 szept. Hegesztett és csiszolt sarkok
Turóczi Ákos 0 8427
Amikor két anyag sarokban találkozik, legyen az egy zártszelvény vagy cső, mi mindig nagyon odafigyelünk arra, hogy a két anyag találkozása tökéletes legyen. A két anyagot szinte tized pontosan elvágjuk a kívánt szögben, majd AWI hegesztőgéppel körbe..
29 aug. Egyedi tervezésű előtető konzol
0 9813
Üveg előtető szerkezetekhez is tudunk adni tervezési segédletet, amennyiben nálunk rendeled meg az üvegtartó konzolokat. A konzolokat mindig a falazat típusához és teherbírásához kell megtervezni. A kötéspontok számát, fajtáját, típusát is a falazat ..
28 aug. Hogyan tartsd karban a rozsdamentes felületet?
0 8404
A rozsdamentes anyag alapanyagából kifolyólag nem rozsdásodik és nem megy tönkre az idő múlásával, viszont a felületére rákerülő szennyeződések idővel kárt tehetnek benne. Ennek megelőzésére és utókezelésére használhatók a különböző ápolószerek, amit..
28 aug. Hogyan tüntesd el az apró karcokat?
0 8237
  Az apró szerelésből adódó karcolásokat a legegyszerűbben szálcsiszoló kendőkkel tudod eltüntetni. A terméket megtalálod ezen oldal alján is. Hogyan használd? A kendőt úgy kell használni, hogy a felületen lévő csiszolási irányt figyelembe véve ..
10 aug. Tökéletes felületű és formájú szálcsiszolt laposacél
0 8418
A felhasznált anyagok megválasztásánál már nagyrészt eldől, hogy a felület csiszolás után milyen minőségű lesz. A hasított laposacélok árban ugyan kedvezőek, de a felületük a gyártási technológiából kifolyólag akár hullámos is lehet. Az anyag csis..
22 jún. Ha később is ki akarod venni a csavarokat nem árt, ha tudod!
0 7871
Amikor rozsdamentes acél kötőelemmel rögzítesz rozsdamentes acél felületbe akkor érdemes a kötőelemeket szerelőpasztával  bekenni. A szerelőpaszta meggátolja a két anyag összetapadását. Ez akkor előnyös, ha a kötést később oldani is szeretnéd a menet..
13 jún. Milyen asztalon szabad összeállítani a rozsdamentes termékeket?
0 7486
Kerülni kell annak lehetőségét, hogy a rozsdamentes acél vassal (szénacéllal) érintkezzen. Vas asztalon nem ildomos rozsdamentes acél termékeket összeállítani. Amennyiben a rozsdamentes acél vassal érintkezik, rozsdásodás jelentkezhet a felületén. A..
17 márc. Soha ne a mintát nézd!
0 7938
Soha ne a mintát nézd! Mindig nézz meg egy éppen gyártás alatt lévő terméket! Ugye nem kell mondanom miért? Nem szemetet gyártunk, ezért olyan cégek, magánszemélyek keresnek fel minket, akiknek szintén fontos a minőség! Beépítési és gyártási kapacit..
07 febr. Szolgáltatások árai
0 5136
Díjmentes szolgáltatások Konzultáció, szaktanácsadás irodánkban. Ajánlat készítés. Helyszín felmérés Útiköltség a célállomás és a telephely között oda-vissza: Bruttó 89 Ft/km Mérnöki óradíj. A felmérés és az utazás időtartalma. Bruttó 13...
Tételek: 1 - 20 / 20 (1 oldal)