Menü
Kosár

Nem árthat, ha tudod RSS Feed

27 okt. Termékek elszállítása a telephelyünkről
0 2059
Szeretnénk megkérni, hogy a termék elszállítása előtt győződj meg arról, hogy az adott termék biztonságosan szállítható-e a gépjárműveddel. A termék átvételekor kollégáink a műhely bejáratánál előkészítik neked az elszállítandó terméket, hogy megtudd..
26 okt. 12.00 - 12.30 között az ebédidőnket töltjük, kérjük ennek figyelembevételével érkezz.
Turóczi Ákos 0 1906
  Közepes vállalkozás vagyunk, így az ebédidőben nem tudunk helyettest biztosítani a kiszolgálásra, ezért ebben a fél órában a kiszolgálás szünetel. Ekkor az irodában és a műhelyben dolgozó kollégák is étkeznek, így nem tudnak téged kiszolgálni. ..
26 okt. Hogyan tud az ügyintézés a leghatékonyabb lenni?
Turóczi Ákos 0 1832
Arra kérünk, amennyiben van rá mód, emailben küldj nekünk képet és legalább egy kézi skiccet méretekkel az elképzeléseidről, hogy kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre lehessenek. A folyamatot lényegesen felgyorsítja, ha megkapjuk a korább..
26 okt. Sérült üveglapok garanciális ügyintézése
0 1839
  Nagyon ritkán ugyan, de előfordul, hogy az üveglapok a rakodás következtében sérülnek. Megkérünk, hogy az üveglapok szállítása előtt ellenőrizd azok épségét! Rendkívül fontos, hogy az üveglapok átvételekor jelezd felénk, ha sérülést tapasztalsz..
03 okt. Hogyan kell szállítani az üveget?
Turóczi Ákos 0 3456
Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumil..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)