Menü
Kosár

Nem árthat, ha tudod RSS Feed

13 jún. Hogyan mérjem fel az üveg betéteket a korlátomba?
Vitéz Zoltán 0 450
Az üveglapok végleges szélességi méretét úgy kell meghatározni, hogy a felszerelt egyik üvegfogó belső fém részétől a másik üvegfogó belső fém részéig meg kell mérni, és a kapott méretből le kell vonni oldalanként 3 mm-t, tehát összesen 6 mm-t. A 3 ..
19 ápr. Termékek elszállítása a telephelyünkről
0 9261
Szeretnénk megkérni, hogy a termék elszállítása előtt győződj meg arról, hogy az adott termék biztonságosan szállítható-e a gépjárműveddel. A termék átvételekor kollégáink a műhely bejáratánál előkészítik neked az elszállítandó terméket, hogy megtudd..
19 ápr. 12.00 - 13.00 között az ebédidőnket töltjük, kérjük ennek figyelembevételével érkezz.
Turóczi Ákos 0 9016
Kisvállalkozás vagyunk, így az ebédidőben (12:00 – 13:00) nem tudunk helyettest biztosítani a kiszolgálásra, ezért ebben a fél-egy órában a kiszolgálás szünetel. Ekkor az irodában és a műhelyben dolgozó kollégák is étkeznek, így nem tudnak téged kisz..
18 ápr. Hogyan kell szállítani az üveget?
Turóczi Ákos 0 14863
Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumil..
26 okt. Hogyan tud az ügyintézés a leghatékonyabb lenni?
Turóczi Ákos 0 8837
Arra kérünk, amennyiben van rá mód, emailben küldj nekünk képet és legalább egy kézi skiccet méretekkel az elképzeléseidről, hogy kollégáink a lehető leggyorsabban a segítségedre lehessenek. A folyamatot lényegesen felgyorsítja, ha megkapjuk a korább..
26 okt. Sérült üveglapok garanciális ügyintézése
0 8809
  Nagyon ritkán ugyan, de előfordul, hogy az üveglapok a rakodás következtében sérülnek. Megkérünk, hogy az üveglapok szállítása előtt ellenőrizd azok épségét! Rendkívül fontos, hogy az üveglapok átvételekor jelezd felénk, ha sérülést tapasztalsz..
13 jún. Milyen asztalon szabad összeállítani a rozsdamentes termékeket?
0 8414
Kerülni kell annak lehetőségét, hogy a rozsdamentes acél vassal (szénacéllal) érintkezzen. Vas asztalon nem ildomos rozsdamentes acél termékeket összeállítani. Amennyiben a rozsdamentes acél vassal érintkezik, rozsdásodás jelentkezhet a felületén. A..
17 márc. Soha ne a mintát nézd!
0 8868
Soha ne a mintát nézd! Mindig nézz meg egy éppen gyártás alatt lévő terméket! Ugye nem kell mondanom miért? Nem szemetet gyártunk, ezért olyan cégek, magánszemélyek keresnek fel minket, akiknek szintén fontos a minőség! Beépítési és gyártási kapacit..
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)