Szeretnénk megkérni, hogy a termék elszállítása előtt győződj meg arról, hogy az adott termék biztonságosan szállítható-e a gépjárműveddel. A termék átvételekor kollégáink a műhely bejáratánál előkészítik neked az elszállítandó terméket, hogy megtudd vizsgálni annak minőségét és mennyiségét.

Amennyiben személygépjárművel érkezel hozzánk, úgy a termék gépjárműre való felrakodásáról neked kell gondoskodnod. A kollégák sajnos ebben nem adhatnak segítséget, ugyanis ki szeretnénk zárni annak lehetőségét, hogy a személygépjárműben a pakolás során kár keletkezik.

Volt már rá példa, hogy TT Coupe-val vittek el tőlünk 5m-es fali kapaszkodót, de arra is volt már példa, hogy 40 M Ft-ot meghaladó gépjármű utastere volt telepakolva korlátalkatrésszel. Mint sejtheted, egyik gépjárműben sem szerettünk volna kárt tenni, így az ügyfelet megkértük, hogy maga pakolja be az árut a gépkocsiba.

Amennyiben utánfutóval, vagy tehergépjárművel érkezel, aminek van a szállításra alkalmas raktere, úgy a kollégák a gépjárműre való felrakodásban segédkezhetnek, kivéve az üvegtermékek rakodását. A felrakott áru megfelelő elhelyezése a raktérben és az áru megfelelő rögzítése minden esetben a szállító személy feladata és felelőssége. 

A kollégák a termék rögzítésében semmilyen módon nem segédkezhetnek, ugyanis ha ebből következően anyagi kár, vagy személyi sérülés keletkezik, azért felelősséget kell vállalniuk, még akkor is, ha csak csak részben vettek részt a rögzítésben. Elnézést kérünk, hogy ebben kicsit rugalmatlanok vagyunk, de volt már ebből problémánk, így ennek lehetőségét ki szeretnénk zárni.