Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumilapot kell helyezni, aminek az ajánlott vastagsága minimum 5mm.

Az üveglapok lapjainak a találkozásához öntapadós parafalapokat adunk. Felpakoláskor fokozottan figyelni kell arra, hogy a kis parafalapok ne essenek le az üvegről. Amennyiben ez megtörténik, jelezd felénk és pótoljuk.

Az üveglapok egymásra való illesztésekor ajánlott belülre a nagyobb, majd kifelé haladva az egyre kisebb lapokat felhelyezni. Az egymásra illesztett üveglapok találkozásánál figyelni kell, hogy a kis parafalapocska ne a levegőben legyen, hanem az alatta lévő üveglapnak feküdjön neki.

Az üveglapok felhelyezésénél figyelj az üveglapok párhuzamára. Amikor nekidöntöd az egyik üveglapot a másiknak, nézd meg, hogy felfekszik-e rendesen. Ha nem, akkor illeszd újra az üveglapot. Ne hanyagold el ennek ellenőrzését, mivel a legtöbb esetben ebből adódik, hogy szállításkor megreped az üveglap.

Az üveglapok rögzítését úgy oldd meg, hogy a rögzítő ne csak egy ponton nyomja a legfelső üveglapot, hanem a lehető legnagyobb felületen.

Az üveglapok fel és lerakodásáról minden esetben a megrendelőnek kell gondoskodnia, ezért megkérünk, hogy legalább másodmagaddal érkezz!