Menü
Kosár

Műszaki megoldásaink RSS Feed

04 nov. Minőségi nem látszó hegesztések
Turóczi Ákos 0 9893
  A képen látott konzol alsó fele szigetelésbe fog bekerülni, tehát semmilyen módon nem lesz látható. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis miért figyelünk arra oda, hogy a hegesztés formailag tökéletes legyen. A válasz: Egy hegesztő nem fog azér..
19 okt. Thermdrill technológia a nagy teherbírású rögzítéshez
0 9427
Szükség esetén thermdrill technológiát használunk a menetek kiképzéséhez azért, hogy a csavarkötések a lehető legerősebbek, legbiztosabbak legyenek. Hagyományos technológia Hagyományos módon, amikor egy menetet kell képezni egy anyagba, akkor az ..
19 szept. Tartó hegesztések esztétikus varrattal
Turóczi Ákos 0 9440
Egy hegesztés lehet erős és egyben csodaszép is. Vannak helyzetek, amikor olyan hegesztéssel kell ellátni az anyagot, ami nem csak szép, hanem erősen is tart. Ilyen esetben kell a hegesztőnek tényleg képzettnek lennie, mivel nem csak egy anyagában el..
19 szept. Hegesztés szinte láthatatlan varrattal
Turóczi Ákos 0 9916
Amikor két anyag úgy találkozik, hogy lényeges tartószerepet nem tölt be, akkor lehetőség van hozaganyag nélkül, vagy csak minimális hozaganyag hozzáadásával összehegeszteni a két felületet. Ezt az eljárást akkor alkalmazzuk, amikor a hegesztésnek cs..
19 szept. Hegesztett és csiszolt sarkok
Turóczi Ákos 0 9446
Amikor két anyag sarokban találkozik, legyen az egy zártszelvény vagy cső, mi mindig nagyon odafigyelünk arra, hogy a két anyag találkozása tökéletes legyen. A két anyagot szinte tized pontosan elvágjuk a kívánt szögben, majd AWI hegesztőgéppel körbe..
10 aug. Tökéletes felületű és formájú szálcsiszolt laposacél
0 9394
A felhasznált anyagok megválasztásánál már nagyrészt eldől, hogy a felület csiszolás után milyen minőségű lesz. A hasított laposacélok árban ugyan kedvezőek, de a felületük a gyártási technológiából kifolyólag akár hullámos is lehet. Az anyag csis..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)