Látható és kézzel is tapintható minőségbeli különbséget tapasztalhatsz, ha az általunk gyártott termékeket vásárolod meg!

Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a piacon többféle csiszolási minőségű rozsdamentes acél anyag van, attól függően, hogy ki mennyi időt fektet egy anyag megmunkálására. Sajnos a cégek többsége úgy tudja leszorítani az árat, hogy a minőségből is enged. Azon gyárilag megvásárolható szögletes profilú csiszolt anyagok, amik árban ugyan jók és piacképesek lennének, sajnos minőségben nem elfogadhatók számunkra. Papíron szálcsiszolt anyagnak vannak árulva, de a csiszolási minőségük közel sem kielégítő.

Mi úgy döntöttünk, hogy a termékeinket saját magunk fogjuk szálcsiszolni és minőségi csiszolással fogjuk árulni, megcélozva ezzel azon piaci réteget, akik az igényes munkát tartják szem előtt.

Minden szögletes (pl.: zártszelvény) és lapos (pl.: laposacél) rozsdamentes termékünk ezzel a csiszolással készül el. 

A cső anyagokat gyári minőségben áruljuk, mivel annak csiszolási minősége tökéletes. A zártszelvények szálcsiszolása lényegesen összetettebb feladat, mint a körszelvények csiszolása, ezért van lényeges minőségbeli különbség a gyári és az általunk csiszolt között.

Úgy gondoljuk, hogy egy rozsdamentes acél termék a lakás éke. Épp olyan, mint egy gyűrűben a gyémánt.