Nagyon ritkán ugyan, de előfordul, hogy az üveglapok a rakodás következtében sérülnek. Megkérünk, hogy az üveglapok szállítása előtt ellenőrizd azok épségét!

Rendkívül fontos, hogy az üveglapok átvételekor jelezd felénk, ha sérülést tapasztalsz az üveglapon, ugyanis a garanciális cserére csak ebben az esetben van lehetőség! Amennyiben az üveglapok sérülésmentes átvételét az átvételi jegyzőkönyv aláírásával igazoltad, onnantól csak a te költségedre tudjuk az üveglapot cserélni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy sok esetben nagyon körülményes az üveglapokat ott helyben ellenőrizni, valamit sokszor a fényviszonyok sem a legideálisabbak arra, hogy minden üveget tüzetesen átnézz, de sajnos mindennek ellenére meg kell tenned.

Kérünk, hogy az átvétel helyszínére olyan eszközökkel érkezz, aminek a segítségével az üveglapok átvizsgálását el tudod végezni. Amennyiben az átvétel a műhelyünk területén történik, biztosítunk számodra helyet, illetve eszközt az üveglap átvizsgálásához. 

Mi is csak akkor tudunk neked közbenjárni a partnereinknél, ha igazolni tudjuk feléjük, hogy az üveg még az átvétel előtt sérült meg.