Menü
Kosár

Tervezési, beépítési tippek RSS Feed

13 jún. Hogyan mérjem fel az üveg betéteket a korlátomba?
Vitéz Zoltán 0 438
Az üveglapok végleges szélességi méretét úgy kell meghatározni, hogy a felszerelt egyik üvegfogó belső fém részétől a másik üvegfogó belső fém részéig meg kell mérni, és a kapott méretből le kell vonni oldalanként 3 mm-t, tehát összesen 6 mm-t. A 3 ..
18 ápr. Hogyan kell szállítani az üveget?
Turóczi Ákos 0 14849
Az üveglapokat minden esetben élére állítva kell szállítani és nem pedig lapjára fektetve. Olyan szállítóeszközt kell választani, ami az üveglapokat a függőlegeshez képest 5-10 fokban megdöntött állapotban tartja meg. Az üveglapok alsó élei alá gumil..
29 aug. Egyedi tervezésű előtető konzol
0 10935
Üveg előtető szerkezetekhez is tudunk adni tervezési segédletet, amennyiben nálunk rendeled meg az üvegtartó konzolokat. A konzolokat mindig a falazat típusához és teherbírásához kell megtervezni. A kötéspontok számát, fajtáját, típusát is a falazat ..
28 aug. Hogyan tartsd karban a rozsdamentes felületet?
0 9501
A rozsdamentes anyag alapanyagából kifolyólag nem rozsdásodik és nem megy tönkre az idő múlásával, viszont a felületére rákerülő szennyeződések idővel kárt tehetnek benne. Ennek megelőzésére és utókezelésére használhatók a különböző ápolószerek, amit..
28 aug. Hogyan tüntesd el az apró karcokat?
0 9338
  Az apró szerelésből adódó karcolásokat a legegyszerűbben szálcsiszoló kendőkkel tudod eltüntetni. A terméket megtalálod ezen oldal alján is. Hogyan használd? A kendőt úgy kell használni, hogy a felületen lévő csiszolási irányt figyelembe véve ..
22 jún. Ha később is ki akarod venni a csavarokat nem árt, ha tudod!
0 8916
Amikor rozsdamentes acél kötőelemmel rögzítesz rozsdamentes acél felületbe akkor érdemes a kötőelemeket szerelőpasztával  bekenni. A szerelőpaszta meggátolja a két anyag összetapadását. Ez akkor előnyös, ha a kötést később oldani is szeretnéd a menet..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)