Az apró szerelésből adódó karcolásokat a legegyszerűbben szálcsiszoló kendőkkel tudod eltüntetni. A terméket megtalálod ezen oldal alján is.

Hogyan használd?

A kendőt úgy kell használni, hogy a felületen lévő csiszolási irányt figyelembe véve kell mozgatni. Cső esetében csak dobd át a cső mindkét oldalán, két kezeddel fogd meg a kendő két végét és oda-vissza irányba mozgasd. Arra nagyon figyelj, hogy ne össze-vissza csúszkáljon a kendő a csövön, hanem a lehető legpárhuzamosabban a csiszolás irányával és csak nagyon lassan haladj előre. Ha össze-vissza “kaszálsz” akkor nem lesz egyenletes a csiszolás.

Lapos anyagok és zártszelvények esetében sokkal egyszerűbb a dolgod, mivel párhuzamosan a szelvény élével kell mozgatni. Itt is fontos, hogy oldalirányba, tolás és húzás közbe ne csúszkáljon a kendő, mert akkor a csiszolás nem lesz egyenletes.

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez a termék a nyers felületét nem tudja szálcsiszolni! Ez arra való, hogy a már megcsiszolt felületen lévő apró, nem túl mély karcolásokat eltüntesse, illetve a felületre kerülő apró szennyeződéseket eltávolítsa.