Szigetelés áthidalására többféle megoldásunk is van, de ha egyedi ötleted van és meg szeretnéd valósítattni akkor állunk elébe! Küldj egy rajzot róla és legyártjuk neked!

A fenti két megoldás, amit lejebb is megtalálsz, tökéletesen alkalmas akár 300mm-es szigetelés áthidalására is. Abszolút stabil, betonfelülettel közel egyenértékű rögzítést tesz lehetővé a rögzítési felülettől akár 300mm-re.  

Melyiket válaszd? Álló vagy fekvő?

  • Az álló megoldás stabilabb, de nyilván ahhoz vastagabb betonfelületre van szükség, de például: amikor téglafalra kell egy franciaerkély korlátot rögzíteni, akkor ez a legjobb megoldás, mivel ott a hely nem akadály.
  • A fekvő megoldás inkább használható betonperemre, mivel kisebb a helyigénye.

Egyedi méretben is!

Mivel gyártó cég vagyunk, ezért semmi akadálya annak, hogy a szigetelésbe való távtartókat akár milliméter pontosan arra a méretre gyártsuk le neked, amire éppen szeretnéd. 

A távtartó méretét úgy érdemes meghatározni, hogy az minimálisan, de kiálljon a végleges falsíkból. Ez a méret javaslatunk szerint 5mm.

Milyen rögzítőelemet használj?

A rögzítőelem meghatározása minden esetben a kivitelező feladata, amit a terveknek megfelelően kell megválasztania. Mi javasoljuk, hogy minden esetben vegyi dűbellel legyenek rögzítve a kötőelemek a falazatba, mivel ma ez a legbiztosabb megoldás tudomásunk szerint. Műanyag tiplivel való rögzítési megoldást nem javasoljuk ezekhez a talpakhoz.