Milyen minőséget képviselnek előtetőink? Miért is fizetsz?

Szerző Turo 2018/11/04 15:17:14 0 Hozzászólások Tudásanyagaink! Olvasd el, hogy megfelelő döntést hozz...,

Elsősorban szeretném kiemelni magát a polikarbonát lemez forgalmazóját (A-Plast Kft.), aki minőségbiztosítási rendszerével garancia arra, hogy te csakis kifogástalan terméket kapjál rajtunk keresztül! Mondhatom, hogy kizárólag minőségi összetevők forgalmazásával foglalkozik és mi kizárólagosan tőlük vásárolunk, így tudjuk mi is garantálni neked a stabilan azonos minőségi összetevőket, vásárolj most vagy akár egy év múlva.

A tetőszerkezet minőségére pedig mi magunk vagyunk a garancia, hisz ezt saját gyártásban oldjuk meg! Mi semmilyen esetben sem engedjük meg, hogy műhelyünket olyan termék hagyja el, ami valamilyen esztétikai elvárásnak nem felel meg. Nem tömegterméket gyártunk, hanem speciálisan egyedi megrendelői igényeknek felelünk meg.

Tetőinket éppen ezért nem is tudod egyből polcról megvenni, mivel az esetek többségében, valamilyen egyedi megoldást is eszközölünk a tervezés és gyártás során. Óvatosan, de mondhatom –„Nálunk minden megvalósítható!”

A tetőszerkezet felületkezelésére is több lehetőséged van a festett megoldástól a szinterezésen át, de akár kérheted tetődet teljesen rozsdamentes acélból is, szálcsiszolt felülettel. Rozsdamentes acélok és szénacélok megmunkálásában rendkívüli tapasztalattal rendelkezünk.

A tetőszerkezet összeállításánál a hegesztésekre és a csiszolásokra valóban odafigyelünk. Nem úgy néz ki, mintha egy öt éves gyerek hegesztette volna, kopogtatós pálcával. Amennyiben valóban minőségi kinézetű és hosszú időn át szolgáló terméket szeretnél a házad falán látni, javaslom, hogy vásárolj tőlünk és felejtsd el az olcsó és silány minőségű termékeket forgalmazó cégeket.