Összeszedtük neked, hogy melyek azok az információk, amelyeket ha megadsz akkor gyorsan és pontos ajánlatot fogsz kapni tőlünk.

  • Az első és legfontosabb, hogy küldj képet a helyszínről! Lehetőleg minél többet! Sokkal többet tudunk majd neked segíteni, ha mi is átlátjuk, hogy a korlátot hova, milyen környezetbe kell majd beépíteni.
  • Készíts egy felülnézeti, illetve lépcső esetében egy oldalnézeti rajzot és mérezed be. Lépcső esetében minden lépcsőfok belépőjét és fellépőjét.
  • Megkérünk, hogy ne fotózd le a mérőszalagot, illetve ne fotón méretezd be a lépcsőt, mert a kollégák nagyon nehezen tudnak abból dolgozni, főleg akkor ha nehezen olvasható és áttekinthető.
  • Amennyiben rendelkezésedre áll műszaki rajz a helyszínről, akkor csak annak a tervét küldd el nekünk és a lakás többi tervét lehetőség szeint ne. Nagyon nagy segítség és lényegesen felgyorsítja a munkánkat, ha a tervrajzon egy szövegkihúzóval megjelölöd nekünk a korlát telepítési helyét. Szakemberek vagyunk, de naponta rengeteg tervet kell értelmeznünk és ez a kis figyelmesség felgyorsítja a munkánkat. Köszönjük!
  • A korlát kiválasztásához a legideálisabb, ha küldesz egy képet az oldalunkról vagy egy olyan fotót, amin jól látható, hogy milyen típusú korlátot szeretnél nálunk vásárolni. Kérheted a segítségünket is a kiválasztásban. A hely ismeretében tudunk ajánlani megfelelő és gazdaságos megoldást.