Fémdekor Kft. facebook

Kik vagyunk és miért mi?


Egyik profilunk a polikarbonát előtető és üveg előtető forgalmazása és felszerelése. Jó minőségű nem papír vékony anyagból dolgozunk. Tartós, több éven át szolgáló termékeket gyártunk kedvező áron.

Cégünk ezen kívül még acélszerkezetek gyártásával és kivitelezésével is foglalkozik. Profilunk közé tartozik kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, vas rácsok, lépcsők, feljárok, előtetők, rozsdamentes korlátok, portálok és egyedi fémszerkezetek készítése. Idom anyagokból és rozsdamentes acélokból egyaránt tervezünk és kivitelezünk.

Miért minket válasszon? Legalább 5 oka van rá:

1. Mert munkatársaink tapasztalt Magyar szakemberek.

2. Mert tisztán és rendezetten dolgozunk, ügyelve a környezetünkre.

3. Mert kimagaslóan magas garanciát vállalunk az elvégzett munkára és nálunk a garancia nem csak a munka kifizetéséig szól.

4. Mert betartjuk a vállalt határidőket, és nem csúszunk a munkákkal.

5. Mert ez idáig minden ügyfelünk elégedett volt munkánkkal és hozzáállásunkkal és úgy gondolom, ez nem a szerencsének köszönhető.

Üzletpolitikánk

Igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni a jó minőséget szem előtt tartva. Megpróbálunk a beérkező hívásokra és levelekre a lehető leggyorsabban reagálni, valamint minőségi tájékoztatást adni a felmerülő kérdéseire. Célkitűzésünk olyan cég-ügyfél kapcsolatot kialakítani, ami egyedülálló a piacon.

Mit teszünk azért, hogy elnyerjük elismerését?

 • Megfelelő műszaki szintvonalat tartjuk, ezzel garantálva a minőségi munkát
  • modern berendezéseket szerzünk be
  • az elhasználódó szerszámokat folyamatosan pótoljuk
  • munkatársakat képezzük
 • Segítőkész ügyfélszolgálatunk van
  • telefonon segítséget nyújtunk 8-17 óráig hétköznap, minden ellenszolgáltatás nélkül. Ha kérése van már hívhat is azonnal.
  • e-mail kapcsolatban leszünk Önnel a megrendeléstől az átadásig és még azután is

Áraink

Szolgáltatási színvonalunk adott költségekkel jár ezen nem tudunk változtatni és ezért ezen nem is spórolunk. Minden alkalmazottunk be van jelentve és nem segédmunkás bérért dolgozik. Annak érdekében, hogy szolgáltatásunk ára versenyképes legyen, partneri kapcsolatokat építettünk ki az ország minden pontján. A partnerkapcsolatoknak köszönhetően nagy tételben és kedvező áron tudunk vásárolni, így ügyfeleink is kedvezőbb áron jutnak hozzá termékeinkhez.

Köszönöm, hogy meghallgatott!

Üdvözlettel:
Turóczi Ákos Ferenc
ügyvezető
06 (20) 256 3322
info@femdekor.hu

Polikarbonát előtető és üveg előtető | Minden jog fenntartva ©2016